Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meciul Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare a fost amânat
Veronica Hodas  - Sambata, 7 Mai 2016

Federația Română de Fotbal a anunțat faptul că toate meciurile din campionatele Ligii a 2-a și a 3 –a care trebuiau să se dispute sâmbătă și duminică au fost amânate în urma tragediei de vineri seară.

Fotbalistul echipei Dinamo, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul Constanța, iar după minute bune de resuscitare tânărul fotbalit în vârstă de 26 de ani a încetat din viață la Spitalul Floreasca, iar fotbalul românesc este în doliu.

Astfel că, meciul dintre Metalul Reșița și Olimpia Satu Mare care ar fi trebuit să se joace astăzi a fost amânat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Iată comunicatul transmis de FRF:

„În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, hotărăşte:

- Ca urmare a tragediei din timpul desfăşurării jocului Dinamo 1948 SA Bucureşti – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, toate jocurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de fotbal în sală şi fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână.

- Din aceleaşi motive, Finala Cupei României programată iniţial pentru data de 10 mai 2016 se amână şi urmează a se desfăşura la data de 17 mai 2016.

- Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federatia Romana de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de Urgenţă”.

Fotbalul românesc este în doliu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Tags: fotbal  doliu  meciuri  amanate  
1854 vizite
Distribuie pe